Atletico Madrid doveo peto pojačanje ovog ljeta

Herrera pojačao Jorgandžije

Atletico Madrid doveo peto pojačanje ovog ljeta

Atletico Madrid je u ovim trenucima ozvaničio još jedan transfer. 

Popularne Jorgandžije su dovele veznog igrača iz Porta Hectora Herreru. Radi se o 29-godišnjem fudbaleru koji može igrati na više pozicija u veznom redu, a u Atletico dolazi kao slobodan igrač i to nakon što mu je istekao ugovor sa portugalskim timom.

Inostrani mediji prenose kako je Meksikanac potpisao trogodišnji ugovor sa višestrukim prvakom Španije koji će ga za Wanda Metropolitano stadion vezati do ljeta 2022. godine.

Inače, on je već peto ovosezonsko pojačanje Madriđana koji su prije njega doveli Marcosa Llorentea iz Real Madrida, Felipea iz Porta, Nicolasa Ibaneza iz San Luisa i Renana Lodija iz Athletico PR-a.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U narednim danima se očekuje da će klub potvrditi i dovođenje Joaoa Felixa iz Benfice koji će biti najskuplje pojačanje u historiji ekipe jer su Jorgandžije aktivirale otkupnu klauzulu koja iznosi 126 miliona eura.

Top Komentari

Hep333k
Jorgandzije :)))))))))))))))
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi