Atletico Madrid dovodi Iaquintu?
Ranieri ne pušta Iaquintu?

Atletico Madrid dovodi Iaquintu?

Edmir Škorić

Zbog činjenice da u klubu ima samo tri napadača, trener Atletico Madrida želi u svoje redove dovesti 30-godišnjeg Vincenza Iaquintu iz torinskog Juventusa.

U redove španjolskog Atletico Madrida mogao bi "doseliti" 30-godišnji napadač Juventusa, Vincenzo Iaquinta. Naime, trener "crveno-bijelih" u svom timu ima samo tri napadača i to Diego Forlana, Sinama Pongolle-Florenta i Sergio Aguera, pa bi dolazak Italijana popunio to mjesto.

Sa druge strane, trener Claudio Ranieri je rekao kako bi volio u klubu zadržati Iaquintu. Ruski Zenit također je slao ponudu za Iaquintu, no "stara dama" je to odbila. Ranieri čeka i ishod Trezeguetove situacije, i ukoliko bi on ostao u Torinu, postoji mogućnost da Torinezi puste Iaquintu.
Ruski tajkun Roman Abramovich je također nedavno izjavio kako je fan 30-godišnjeg napadača, i kako bi bivšeg igrača Udinesea mogao dovesti u svoj Chelsea.

Atletico Madrid je napravio prvi korak, poslali su ponudu tešku 8 miliona eura i sada čekaju odgovor Juventusa, prije nego li krenu u potragu za nekim novim napadačem, ukoliko bi ponuda bila odbijena.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.