21

Komentari (21)

Eno30
Meni samo nije jasno da se Barsa rjesila olako Suareza a platili onog grizmana ogromne pare a lik nista pokazo nije, dok Suarez ubi u Ateleticu
Pajver
Eno30 ali ti je jasno što su doveli muralema zar ne
Jupp
@Pajver Muralem je doveden da bi takvim majmunima poput tebe dizao pritisak :)
Pajver
To jest 99% navijača
Pajver
Luuuuka Moooodriiiić
YouTalkinToMe
Obriši se, zabalio si. Kad ti je toliko drag modrić, trebaš ga pitati da ti napravi brata ili seku a pošto mnogo brineš i za muralema i on će ti jednog bracu napraviti.
Pajver
Teško da će mi napraviti jer mi je majka već odavno mrtva i to je to ja tebi neću spominjati majku
YouTalkinToMe
Pa ti sam trazis svojim komentarima da ti ljudi sve redom spomenu, i još se kao ponosiš time što provociraš i kažeš da ti je to i cilj.
kolateroid
Bravo Benzema oko babino. Najbolji moguci rezultat za Barsu.
DamirS
Mislim da će Atletico prosuti ovu prednost. Idu Sevilli, idu Barci a igra im je katastrofa. S druge strane i Real i Barca su se zahuktali i pitanje je vremena kad će ih obje ekipe prestići.
Secerko
Tesko da ce prosuti. Protiv najvecih jorgandzije igraju najbolje. Pogledaj im samo statistiku ove sezone. Simeone (trener Atletica) ce izvuci maximum u ovom finišu sezone i uzimaju oni titulu definitivno. Iako sam navijac Cadiza mislim da je Simeonova ceta pokazala daleko najvise ove sezone, pa i slijedece. A olaksali su im i ovi iz spanskog fudbalskog saveza, samo na njihovom stadionu je dozvoljeno prisustvo publike.
user1606950187
Ma nije moglo bolje za barcu
user1594933207
Savrsen rezultat za Barcu
BogatiDijasporac
Barca osvaja Primeru.
Mahatma.Barbie
Kakva igračina je Benzema
Nele.
Placu u redakciji, Benzema ih rasplaka.
Barca.forever
Ma to Benzema ljubim te oke tvoje :)
BogatiDijasporac
Haha, taman tako :)
Ymrader
Koliko god ste trenutno ozbiljniji kandidat od Reala za titulu, i Realu je ovo ipak dobar rezultat jer jos uvijek sanse postoje. S porazom bi bilo sve gotovo. Nek se kuha ?
Barca.forever
@BogatiDijasporac @Ymrader Bitno je skinuti atletico sa prvog mjesta pa da se Barca i Real trkaju....čuj Atletico :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.