Atletico Madrid želi dovesti Mesuta Ozila
Ozilova budućnost na Emiratesu je već neko vrijeme upitna, obzirom da se najplaćeniji igrač u klubu i nije pretjerano naigrao nakon dolaska Emeryja u Arsenal.

Arsenal ostaje bez veznjaka?

Atletico Madrid želi dovesti Mesuta Ozila

E. Oštraković

Čelnici Atletico Madrida navodno bi u svojim redovima rado vidjeli, u posljednje vrijeme indisponiranog, Arsenalovog veznjaka Mesuta Ozila.

Ozilova budućnost na Emiratesu je već neko vrijeme upitna, obzirom da se najplaćeniji igrač u klubu i nije pretjerano naigrao nakon dolaska Emeryja u Arsenal.

Nijemac je bio izostavljen iz sastava za utakmicu protiv West Hama, u kojoj su njegovi saigrači minimalni poraženi. Službena izjava Emeryija bila je ta da Ozil nije zaslužio da igra utakmicu protiv West Hama.

Španski mediji navode da je Atletico već poslao ponudu od oko 18 miliona eura Arsenalu za Ozila. Navodno niti čelnici Arsenala nemaju ništa protiv odlaska tridesetogodišnjaka, jer bi time povećali budžet za dovođenje pojačanja u jaunarskom prijelaznom roku.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Najveći problem u eventualnom transferu Ozila u Atletico Madrid pravi njegova plata, jer Nijemac trenutno u Arsenalu zarađuje oko 350 hiljada eura sedmično.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VelaHavle
Ozil da igra u onoj fajterskoj ekipi. Nema sanse, nije Cholo glup. Ne provaljujte se
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi