Atletico razbio niželigaša

Kup Kralja

Atletico razbio niželigaša

Edmir Škorić

Atletico Madrid je pitanje plasmana u osminu finala Kupa Kralja riješio već u prvom susretu.

Atletico je gostovao kod niželigaša Guijuela, te je slavio sa visokih 6:0, što znači da je pitanje konačnog pobjednika u ovom dvomeču već sada riješeno.

Domaći su odolijevali napadima Atletica do 29. minute, kada je Niguez s bijele tačke zabio za 1:0 vodstvo gostiju. U finišu prvog dijela Vrsaljko je povisio na 2:0.

U nastavku Atletico s tri četiri dolazi do visoke pobjede. Redom su pogađali Carrasco u dva navrata i jednom Correa, te Niguez.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Celta je s minimalnih 1:0 slavila u Murciji, dok je Cordoba pred svojim navijačima pobijedila Malagu s 2:0, a Granada je s 1:0 bila bolja od Osasune. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi