Atletico tuži Barcu zbog Griezmanna

Očekivano

Atletico tuži Barcu zbog Griezmanna

Edmir Škorić

Madridski Atletico spreman je da tuži Barcelonu zbog napadača Antoinea Griezmanna.

Čelnici Barcelone samovoljno su stupili u kontakt s Griezmannom i njegovom porodicom, a to se naravno ne smije raditi. Zato je Atletico spremio tužbu koju će poslati na adresu FIFA-e.

"Atletico Madrid osuđuje Barcelonu zbog ponovljenih kontakata sa Griezmannom i njegovim okruženjem. Griezmann ima važeći ugovor sa Atleticom i to na dug period. Takvi potezi mogu da naruše konkurenciji u Primeri", saopštio je klub iz Madrida.

Roditelji francuskog napadača i sestra kontaktirani su od Barcelone kako bi dogovorili transfer, a katalonski klub i ranije je imao slične probleme, posebno zbog nelegalnih transfera mladih nogometaša.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi