Zašto Griezmann uvijek napušta timsko slikanje?

Pitanje bez pravog odgovora ili?

Zašto Griezmann uvijek napušta timsko slikanje?

E. Škorić

Antoine Griezmann ima jednu neobičnu rutinu prije početka svake utakmice.

Napadač Atletico Madrida je ove sezone u 14 utakmica postigao samo tri gola i definitivno nije u onoj prošlosezonskoj formi, mada i bez njegove pomoći Atletico upisuje pobjede i nalazi se u vrhu tabele.

Atletico je sinoć s 1:0 pobijedio Alaves, a Griezmann i dalje prije početka meča bježi sa timskog poziranja pred fotografima.

Zašto to radi? Nema pravog odgovora, ali jedna od teorija je da je nezadovoljan u Atleticu i želi već ranije najavljeni transfer u Manchester United, pa odluči da se "izbriše" iz tima tako što napušta timsko slikanje.

Ugledna Marca pak ima drugu teoriju, a to je da požuri s fotografisanjem i da onda ide po loptu koju stavlja na centar i ima običaj da se što brže i bolje spremi za početak meča.

"Nije u najboljoj formi, ali moramo ga podržati, sezona je duga i on će nam biti jako potreban kasnije", kazao je trener Jorgandžija Diego Simeone.

Inače, ovako bi trebala da izgleda timska fotografija Atletica, u trenutku kada se ipak Francuz malo duže zadrži zagrljen s ostatkom ekipe dok čeka na blic fotoaparata.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi