Atletico u lovu na mladog veznjaka Villarreala

Rodri Hernandez na meti Jorgandžija

Atletico u lovu na mladog veznjaka Villarreala

E. Ganibegović

Atletico Madrid planira da u svoje redove dovede mladog veznjaka Villarreala Rodrija Hernandeza.

Ovaj 21-godišnjak je proveo šest godina u akademiji Atletica prije nego što je 2013. godine prešao u Žutu podmornicu i od tada je upisao 56 nastupa.

Mladi veznjak se nalazi na radaru Jorgandžija, prenosi Diario AS. Navodno, Atletico planira da Hernandeza potpiše sljedećeg ljeta.

Diego Simeone je izrazio želju za ovim veznjakom, kojeg bi volio dovesti već u januaru, međutim to će biti veoma teško, pa će morati sačekati ljeto kako bi se ovaj transfer realizovao.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Šime Vrsaljko, Kevin Gameiro i Lucas Vietto su među igračima koji će vjerovatno biti prodani pa će Jorgandžije imati dovoljno sredstava da dovedu ovog talentovanog veznjaka. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi