Atmosfera u autobusu Bayerna sinoć je bila kao na sahrani

Teško im palo ispadanje

Atmosfera u autobusu Bayerna sinoć je bila kao na sahrani

Autobus sa fudbalerima i stručnim štabom minhenskog Bayerna sinoć je bio mjesto na kojem ne želite biti. 

Ispadanje iz Lige šampiona jako je teško pao fudbalerima i treneru Bayerna, a neki od njih su i pustili koju suzu nakon posljednjeg sudijskog zvižduka na Santiago Bernabeu stadionu.

Real i Bayern su odigrali 2:2 u revanšu polufinala, a taj rezultat je odveo Madriđane dalje jer su slavili sa 2:1 u Minhenu u prvom meču. Nakon susreta atmosfera u autobusu Bayerna je bila kao na sahrani.

U krupnom kadru video klipa koji se pojavio na internetu je trener Jupp Heynckes koji je bio vidno iznerviran i razočara te mu je ostalo samo da se fata za glavu zbog svih promašaja njegovih fudbalera.

Pogledajte i sami:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi