Aubameyang izabrao legendarni broj u Arsenalu

Novi Thierry Henry?

Aubameyang izabrao legendarni broj u Arsenalu

E. Čaušević

Pierre-Emerick Aubameyang nakon skoro pet godina odlučio je napustiti Borussiju Dortmund i karijeru će nastaviti u dresu Arsenala.

Ovaj 28-godišnji napadač je za skoro 64 miliona eura napustio Dortmund i za svoju narednu destinaciju izabrao je Arsenal. Aubameyang je danas zvanično predstavljen kao novo pojačanje Topnika i ne krije da je sretan što se ova saga konačno završila.

U svojoj prvoj izjavi kao igrač Arsenala Aubameyang je poručio da mu je idol uvijek bio legendarni Thierry Henry, te da se nada da će uspjeti igrati u Arsenalu barem prlibližno kao njegov junak iz djetinjstva. Zbog toga je ovaj napadač odlučio da zaduži dres sa brojem 14 kojeg je nekada nosio upravo Henry.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dajmi DajmiInfo
dajmi.info/post/06-2017/gledaj-sport-utakmice-uzivo-preko-interneta/ Live linkovi za večeras 20:45 AC Milan - Lazio -> 20:45 Everton - Leicester -> 20:45 Chelsea - Bournemouth -> 21:00 Manchester City - West Bromwich -> 21:00 Tottenham - Manchester United -> Linkovi su na dnu stranice u komentarima. dajmi.info/post/06-2017/gledaj-sport-utakmice-uzivo-preko-interneta/
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi