Aubameyang poslao poruku svim navijačima Dortmunda

Oglasio se na Instagramu

Aubameyang poslao poruku svim navijačima Dortmunda

E. Čaušević

Saga oko Pierrea-Emericka Aubameyanga danas je konačno završena nakon što je ovaj napadač napustio Borussiju Dortmund i potpisao za Arsenal.

Gabonac je odlučio da napusti Dortmund i prihvati ponudu Arsenala nakon što je ova transfer saga trajala sedmicama. Arsenal je ovog napadača platio skoro 64 miliona eura, a još uvijek nije poznato na koliko je Aubameyang potpisao za londonskim klubom.

Aubameyang se nakon svega oglasio na društvenim mrežama kako bi poslao poruku navijačima Dortmunda gdje je proveo nekoliko veoma uspješnih sezona. Ovaj napadač se prvo izvinio za sve što se dešavalo prethodnih mjesec dana kada je zbog nediscipline bio i suspendovan.

"Prvo želim da se izvinim svima zbog svega što se dešavalo prethodnih mjesec dana. Ali, želio sam promjenu još prošlog ljeta i nakon što to nije uspjelo jednostavno se sada moralo desiti. Možda nije najbojli put koji sam izabrao, ali svi znaju da je Auba lud i da, jesam ludo dijete hahaha! Pravio sam greške, ali nikada nisu bile zlonamjerne", napisao je novi napadač Arsenala, te dodao:

"Nikada neću zaboraviti ove četiri i po godine u Borussiji Dortmund jer ste mi dali snagu da budem na nivou na kojem sam danas. Hvala BVB porodici, navijačima, klubu, stafu i naravno mojim saigračima".

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije