Aubameyang: Na ljeto trebam napustiti Borussiju

Real i dalje san

Aubameyang: Na ljeto trebam napustiti Borussiju

Borussia iz Dortmunda na kraju sezone će se morati suočiti sa odlaskom Pierrea-Emericka Aubameyanga.

Gabonski napadač spreman je za iskorak u karijeri i poručio je čelnicima kluba da želi otići, a odštetnu klauzulu od 80 miliona eura su spremni platiti velikani poput Reala, Manchester Cityja, pa i Barcelone. 

"Ako želim napredovati, na ljeto trebam napustiti Borussiju. Real je i dalje moj san", poručio je Aubameyang kojem ugovor sa žuto-crnima važi do ljeta 2020. godine. 

Aubameyang je, podsjetimo, za Real zainteresovan iz razloga što je to bila životna želja njegovog pokojnog djeda. Čini se da madridski klub na potezu... 

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi