Nazire se novi klub za Aubameyanga
Foto - EPA

Seli u Newcastle?

Nazire se novi klub za Aubameyanga

Midhat Šljivak

Pierre-Emerick Aubameyang (32) otpisan je u Arsenalu, ali bi iskusni napadač uskoro mogao zaigrati u dresu novog kluba.

Kako navode engleski mediji, Aubameyang bi karijeru mogao nastaviti u ekipi Newcastle Uniteda, koja pokazuje ogroman interes za Gabonca.

Tim sa St. James Parka spreman je Aubameyanga dovesti na posudbu do kraja sezone, a zatim ga i otkupiti narednog ljeta za 20 miliona funti.

Ono što je sigurno je to da je iskusni napadač otpisan u Arsenalu. Oduzeta mu je kapitenska traka zbog nediscipline i teško da ćemo ga ikad više vidjeti u dresu Topnika.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Newcastleu bi igrač poput Aubameyanga sasvim sigurno dobro došao u borbi za opstanak i vidjet ćemo hoće li do transfera doći.

Aubameyang je ove sezone postigao sedam golova u 15 nastupa za Arsenal, a ukupno je zabio 92 gola u 163 utakmice.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi