Aukcija za Edina Džeku

Ko daje više

Aukcija za Edina Džeku

Wolfsburg očekuje na kraju ove sezone svojevrsnu aukciji za svog napadača, reprezentativca Bosne i Hercegovine Edina Džeku.

Naš je reprezentativac u ovom trenutku jedan od najboljih napadača na svijetu, koji je svoju klasu dokazao i u Bundesligi, ali i u Ligi prvaka i Evropskoj ligi.

Milan stoji u prvom redu favorita za dovođenje Džeke, ali za njegovu usluge veoma su zainteresovani Chelsea, Juventus, Arsenal, Manchester United, Manchester City...

"S obzirom da se radi o vanserijskom napadaču, kojeg želi veliki broj klubova, sigurno je da će se za njega održati aukcija", izjavio je italijanski agent Enzo Bronzetti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.