7

Komentari (7)

Gvardijan
"Nije mu bilo do zivota" pa onda zbog toga otisao da malo divlja i unistava tudju imovinu.Bas potez za primjer.
Alpasinacxx
Jednostavno La liga hoće nazor neizvjesnu završnicu. Ode li Real na 10+ ko će gledati el Clasico i ligu do kraja sezone...
user1620593935
Xavi čitavo vrijeme govori da je suđenje loše, a fanovi Reala ga ismijavali. Karma je gadna stvar
Madridista
Navlači se katalonskoj sirotinji. Suđenje ih održava na aparatima. Ali dzaba im sve, ne gine im sušnja godina. A po svemu sudeći i desetljeće....
trzac
Hahaha. Sudije naprave Realu 10 bodova prednosti koje sad vec svi znaju da su nedostizni pa onda krenu malo da srede utisak ovakvom odlukom. Ono sto se ove sezone sviralo Realu i protiv Barcelone nije zabiljezeno u historiji nogometa. Ponistavanje cistih golova Barceloni, cistih penala nesudjenih, jedan i u el clasicu ko suza. S druge strane, priznati golovi rukom na ocigled cijelog svijeta, nesvirani penali za protivnike Reala… Rezirana predstava zajednickih snaga Realove organizacije u zutom.
Culer
Da, da, upravo to. Napravili im solidan bodovni saldo, sve stavili pod kontrolu i onda kao da se sada malo balans napravi. Providno. Oduzeli Barceloni deset bodova sa studijama, ovoj bijeloj kući isto toliko poklonili. Sada se to mora malo peglati da ne bude kao ofirno. A sve jasno i smiješno.
YouTalkinToMe
Mami ti se navlači redovno u sušnju čkapi, to je odrzava na životu. Yebo ti sebi sestru i mater.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.