Austrija iz Beča želi Mihreta Topčagića

Nenad Bjelica otkrio karte

Austrija iz Beča želi Mihreta Topčagića

Trener Austrije iz Beča Nenad Bjelica najavio je angažman nekoliko pojačanja tokom zimskog prelaznog roka. Želje hrvatskog stručnjaka su jasne.

"Interesuju nas Mihret Topčagić, Lukas Hinterseer i Philipp Zulechner. Angažovat ćemo ih ukoliko Uprava kluba odriješi kesu i dozvoli nam oko milion eura za pojačanja. U protivnom ćemo angažovati jeftinija pojačanja iz drugih država,“ najavio je Bjelica.

Mihret Topčagić rođen je u Gračanici 1988. godine, a osim austrijskog ima i bh. državljanstvo. Ove sezone je u austrijskoj Bundesligi i Kupu igrajući za Wolfsberger postigao šest pogodaka uz četiri asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.