Austrija želi suradnju sa Širokim
Detalj sa uzvratne utakmice 2 .pretkola Europske lige između Širokog Brijega i Austrije iz Beča na Pecari

Veliko priznanje za rad na Pecari

Austrija želi suradnju sa Širokim

U drugom pretkolu Europske lige snage su odmjerili Austrija iz Beča i Široki. Širokobriježani su pomalo iznenađujuće u Beču ostvarili jako dobar rezultat 2:2 i sa velikim šansama dočekali drugu utakmicu.

Međutim, Austrija je spretno i sretno postigla jedini pogodak u uzvratu na Pecari i plasirala se dalje, iako je Široki odigrao puno bolje, te propustio nekoliko izglednih prilika za pogodak.

Ovih dana iz bečke Austrije je stiglo pismo sa pozivom na suradnju sa Širokim Brijegom što je svakako velika stvar za Široki i priznanje Upravi za sve ono što su napravili u klubu, kao i na infrastrukturi tokom ovih godina. Širokobriježani su nedavno otvorili i kamp, na Mostarskom blatu, odlično zdanje od 3 terena, sa svlačionicama, fitness dvoranom i ostalim sadržajima.

Iz Austrije su prepoznali odličan rad nogometnog kluba sa Pecare i sada žele suradnju. Mario Bazina nam je rekao kako je Široki dobio poziv da o trošku Austrije dođe u Beč na pripreme te da odigraju i prijateljski susret, a suradnja bi u budućnosti trebala biti i u vidu razmjene igrača.

„Ovo je velika stvar i pohvala za sve nas, kada jedan takav klub želi suradnju sa nama. Austrija želi da dođemo na pripreme u zimskoj stanci i da im budemo gosti, a vjerojatno će doći i do razmjene igrača ubuduće.“, rekao je Mario Bazina.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.