Autokoš mladog bh. reprezentativca
Trenutak kada naš reprezentativac pogađa vlasiti koš

Autokoš mladog bh. reprezentativca

Dž. Mrakić

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine, koja je nedavno osvojila historijsko zlato za Bosnu iHercegovinu na EYOF-u, u ovim momentima igra utakmicu 1. kola na Evropskom prvenstvu za košarkaše do 16 godina.

Jednu od zanimljivosti imali smo priliku vidjeti već na samom početku. Jedan naš reprezentativac, pokušavajući skinuti s obruča odbijenu loptu jednog od srpskih reprezentativaca, nespretno ju je smjestio u vlastiti koš.

Nakon prvog poluvremena naši mladi košarkaši imaju prednost od šest poena (41:35) i nadamo se da će istu uspjeti zadržati do kraja susreta.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.