Avdić: Favoriti smo, ali potrebna nam je podrška navijača

Član KK Gradina pred Igman

Avdić: Favoriti smo, ali potrebna nam je podrška navijača

S. Mlaćo

Košarkaši Gradine iz Srebrenika nakon dva kola u novoj sezoni A-1 lige FBiH imaju isto toliko pobjeda.

U subotu sa početkom u 18 sati dočekuju KK Igman, te žele novu pobjedu. Pred ovaj meč govorio je član Gradine Almir Avdić.

"Nakon prva dva kola zauzeli smo prvo mjesto na tabeli. U subotu dočekujemo ekipu Igmana, iako smo favoriti potrebna nam je podrška navijača kako bi ostvarili i treću pobjedu te zadržali mjesto na tabeli koje nam i pripada. Ekipa naporno trenira i mozemo obećati publici da će gledati dobru utakmicu punu borbenosti i zalaganja sa naše strane. Pozivam sve navijače i simpatizere kluba da dođu u subotu u 18:00 i daju nam podršku u što većem broju", dodao je Avdić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi