Avdić: KS BiH mi ništa nije ponudio

Legendarni reprezentativac BiH za SportSport.ba

Avdić: KS BiH mi ništa nije ponudio

D. Rakanović

Košarkaški savez Bosne i Hercegovine već duže vrijeme traga za novim generalnim sekretarom, s obzirom da je još u decembru prošle godine sa ove pozicije odlučio da se povuče Dubravko Barbarić. 

On je ipak nastavio da vodi kancelariju saveza do imenovanja novog generalnog sekretara. 

Nakon što se u javnosti počelo spekulisati da je Savez ponudio ovu poziciju legendarnom reprezentativcu BiH Samiru Avdiću, kontaktirali smo nekadašnjeg kapitena reprezentacije koji je demantovao da mu je Savez ponudio bilo kakvu poziciju. 

Ipak, Avdić je otkrio da je o ovoj temi razgovarao sa aktuelnim potpredsjednikom Košarkaškog saveza BiH Sejom Bukvom. 

"Razgovarao sam sa Sejom Bukvom o ovoj temi, ali još uvijek nisam dobio nikakvu ponudu Upravnog odbora Košarkaškog saveza BiH", kratko je prokomentarisao Avdić.

Samir Avdić je nakon završetka igračke karijere bio direktor reprezentacija i sportski direktor KK Bosna, a jedno vrijeme je bio i direktor Evropskog olimpijskog festivala mladih (EYOF), a sa ove pozicije je odstupio u oktobru prošle godine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi