Avdija Vršajević na meti Galatasaraya

Turski mediji pišu

Avdija Vršajević na meti Galatasaraya

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine Avdija Vršajević mogao bi u januarskom prelaznom roku napraviti veliki transfer.

Prema pisanju turskih medija, za usluge 30-godišnjeg Vršajevića zainteresovan je slavni Galatasaray, koji namjerava pojačati svoju defanzivnu liniju.

Pojedini mediji javljaju da je Galatasaray već poslao zvaničnu ponudu Osmanlisporu za našeg fudbalera, ali više informacije za sada nije poznato.

Avdija Vršajević ove sezone igra odlično u dresu Osmanlispora, s kojim je ostvario veliki uspjeh u Evropskoj ligi i plasirao se u knock-out fazu ovog takmičenja.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Vršajević je u Osmanlispor stigao 2015. godine iz Hajduka i nema sumnje da bi prelazak u redove Galatasaraya bio kruna njegove karijere.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi