Avdukić, Raščić i Kantar na meti Zrinjskog?

Moguća pojačanja Zrinjskog

Avdukić, Raščić i Kantar na meti Zrinjskog?

U javnost je posljednjih dana procurila informacija da HŠK Zrinjski u svojim redovima želi trio iz banjalučkog Borca – Asmira Avdukića, Admira Raščića te Vedrana Kantara.

Do konkretne informacije od trenera Karačića nismo uspjeli doći, dok direktor Ivan Beus na naše pozive gotovo nikad ne odgovara. Asmir Avdukić je odgovorio te potvrdio da je kontaktiran iz Zrinjskog, ali neku konkretnu informaciju o eventualnom odlasku iz Banja Luke nismo dobili.

"Istina je da su zvali iz Zrinjskog. To je jedino što mogu da vam kažem. Trenutno sam golman Borca i ne isključujem ostanak na Gradskom stadionu, iako postoje određeni kontakti sa nekim klubovima iz inostranstva", izjavio je Avdukić.

Admir Raščić bio je nešto konkretniji. Njegov odlazak iz Borca je siguran, a ime novo kluba još uvijek nepoznanica.

"Odlazim iz Borca, to je sigurno. Imam klauzulu u ugovoru koja kaže da na ljeto mogu napustiti klub bez obeštećenja iako je ugovor zimus potpisan na dvije godine. Mene iz Zrinjskog niko nije kontaktirao, ali iz nekih drugih klubova jeste. Imam ponudu od tri premierligaša, a do ponedjeljka ću odlučiti u koji klub prelazim", kaže Raščić.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.