Muminović 'zaključao' mrežu protiv Veleža: "Vjerujem da ćemo ostvariti cilj, a on se zove opstanak"

Junak utakmice u Bijeljini

Muminović 'zaključao' mrežu protiv Veleža: "Vjerujem da ćemo ostvariti cilj, a on se zove opstanak"

S. Mlaćo
Velež je danas u Bijeljini stvarao prilike, ali nije mogao do pobjede (0:0).

I kada se činilo da će Rođeni ipak zatresti mrežu Bijeljinaca, da su sve prepreke uspješno riješene, na golu Radnika bi se opet 'ukazao' nevjerovatni Azir Muminović.

Muminović je zasluženo ponio epitet igrača utakmice i donio svom timu vrijedan bod u borbi za opstanak.

"Sigurno teška utakmica. Drago mi je što sam pomogao ekipi da dođe do osvajanja boda koji će nam sigurno mnogo značiti u borbi za opstanak u ligi“, priča Muminović za SportSport.ba.

Radnik je bio prežaljen, ali sada ima realne šanse da se spasi.

“Rezultati pokazuju ono što radimo i vidi se rast forme ovih momaka, zajedno sa trenerom. Svi se nadamo da ćemo nastaviti u ovom tempu i da ćemo ostvariti željeni cilj,  a to je opstanak u Premijer ligi“, dodao je 24-godišnji čuvar mreže.

Muminović se zahvalio agenciju Balkan Scout koja ga zastupa, tačnije tandemu Kosta Bajić – Slaviša Đurić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon rastanka sa Tuzlom City i pauze, uz pomoć navedenih 'vratio' se na fudbalsku mapu, a sada je jedna od glavnih uzdanica Radnika.

Šta će donijeti ljeto za nekadašnjeg mladog reprezentativca naše zemlje ostaje da se vidi.

Top Komentari

realista1982
Jedan u nizu kvalitetnih golmana,iz najbolje golmanske škole u BiH,Sloboda je proizvela Meskovica,Divanefendica,Fahrudina Omerovica,Mirsada Dedica Kenana Becirevica,Romea Mitrovica Samira Sabanovica ...Kenana Pirica sam namjerno preskocio daleko mu kuca bila...
3 0
Sucro
Čuvajte ga se, hoće izdati ponekad.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi