Sloboda nakon prvog dijela sezone zauzima odlično peto mjesto na tabeli. Muminović će zasigurno imati jako dobru konkurenciju u Goranu Vuklišu koji je branio jako dobro nakon povrede do tada prvog golmana Slobode.

Golman Slobode se oporavio od povrede

Azir Muminović: Sretan sam zbog povratka, želimo izboriti Evropu

E. Oštraković

Nogometaši Slobode danas su odradili trening na stadionu Tušanj u sklopu priprema za nastavak sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Treninzima Slobode se, nakon dužeg odsustva zbog povrede, priključio golman Azir Muminović.

"Bilo je teško posljednjih šest mjeseci. Dosta sam radio, oporavak je prošao jako dobro. Sada sam tu sa ekipom i mnogo sam sretan zbog toga. Poželio sam treninge kao i svoje suigrače", rekao je Muminović pa dodao:

"Ovo je jedna strašno borbena ekipa, pratio sam sve utakmice dok sam bio povrijeđen. Ponosam sam na njih i na rezultat koji su ostvarili i sada ćemo dati sve od sebe da izborimo izlazak u Evropu. Svi igrači su na pripreme došli maksimalno spremni i odmah od početka krenuli smo sa jačim treninzima, što nam ne predstavlja nikakav problem.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloboda nakon prvog dijela sezone zauzima odlično peto mjesto na tabeli. Muminović će zasigurno imati jako dobru konkurenciju u Goranu Vuklišu koji je branio jako dobro nakon povrede do tada prvog golmana Slobode.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Junuz
Ja
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi