8

Komentari (8)

Maxi
Gosti su dolazak u Gornji Rahić, a ne Gornje Rahiće, drahi novinaru. Ovo je već drugi ili treći put da griješite.
Husrefbeg22
Husicu uzeo si bod Sarajevu i predao titulu Borcu. Sada mozes zajedno sa Husrefom ici po zasluzene bonuse u Banja Luku.
user1615102047
Sarajevo pustilo Borcu na kosevu :)
Mepa
Sarajevo je najvise krivo za izgubljenu titulu. Neka se stide ljudi koji vode klub ali i igraci toliku prednoat da ispustis u ligi to je previse sumnjivo. Borcu se jeste namjestalo ali mi nesto smrdi i da je Sarajevo namjestalo da gubi. Ozbiljan klub pogotov u nasoj ligi koja nije jaka da ispusti 13-14 bodova prednosti to ne smije dopustit.
FreshCat9
26. kolo, sarajevo borcu ni boda ne uze na kosevu. jel i tu husref kriv!?
Ecosport
@Mepa osvoji klub iz RSa, ostadose u ligi svi klubovi iz RSa, za zelenim stolom ispadose klubovi iz FBiH koji su trebali ostati u ligi. Eto kako je moguće ispustiti prednost od 13 bodova. Po belaju, loše igre Sarajeva su pogodovale kriminalu Vicinom.
mrkva
@FreshCat9 tu su sudije pogurale
FreshCat9
gledao sam utakmicu. ne bih se slozio. da se razumijemo, sarajevo mi je drago, ali s onom igrom kantonalca ne bi dobili
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti