Azmir Husić pomaže još jedan klub u Tuzli

Dogovorena saradnja

Azmir Husić pomaže još jedan klub u Tuzli

E. Škorić

Azmir Husić spreman je da pomogne još jedan klub na području Tuzle.

Bivši prvi čovjek Slobode, a danas prvi čovjek Tuzla Cityja, Azmir Husić, spreman je da pomogne i ekipi Mladost iz Gornje Tuzle.

Nakon jednog sastanaka dogovoren je način saradnje koji će biti značajan za oba kluba.

Nakon usmenog dogovora od strane Tuzla Cityja na adresu Mladosti iz Gornje Tuzle i službeno je upućen prijedlog saradnje koja se ogleda prije svega u poboljšanju uslova za rad u FK Mladost što je preduslov za napredovanje u takmičenju.

Očekuje se i povećanje upisa djece u omladinske škole fudbala, a najavljena je i izgradnja kampa na stadionu Kalinovac što podrazumijeva uređenje postojećeg terena, uređeje svlačionica i između 500 i 1000 sjedećih mjesta na tribinama.

U FK Mladost za upravnom odbor i sve ljude koji su tu od svojih malih nogu ovo je veliki korak i kako kažu ovo je velika prilika i za klub sa dugom historijom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon narednih stastanaka sa članovima uprava ova dva kluba donijet će i konkretne ideje i sve ono što se tiče ovog projekta.

Top Komentari

Honduras
Sace se zvadi Tuzla Gornja City
4 0
Jakako
Azmir radi pametno i planski. Pomaže klubove u okruženju a samim tim jača Tuzla City
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi