Azmir Husić riga vatru: Samo ovako veliki klubovi mogu do titula!

Razočaran na poluvremenu otišao s Koševa

Azmir Husić riga vatru: Samo ovako veliki klubovi mogu do titula! · Ekskluzivno

E. Škorić

Azmir Husić, prvi čovjek FK Tuzla City, razočaran je zbog večerašnjih dešavanja na Koševu.

Članovi Upravnog odbora FK Tuzla City na čelu s Husićem na poluvremenu su napustili najveći bh. stadion. Izrevolitrani sudijskim odlukama nisu željeli da ostanu drugo poluvrijeme.

U ekskluzivnom razgovoru za SportSport.ba Husić nam je rekao zbog čega je otišao s Koševa.

"Ovo je sramota od fudbala. Imamo u jednom glavnom gradu na stadionu situaciju da igrač Sarajeva momku kaže 'majmune'. To je rasizam. Izgleda da ćemo fudbal igrati samo za Sarajevo i za nekoliko velikih klubova. Ovako titule osvajaju. Tužno je, gledaš, a ništa ne možeš da promijeniš. Mi ćemo sazvati vanrednu press konferenciju, ali odustati ne smijemo i moramo da se borimo protiv ovakvog fudbala", kazao je razočarano Husić za SportSport.ba, pa je dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ovaj isti sudija nam je već pokazao šta namjerava da uradi na Tušnju i kada se suprostavite, dobijete kaznu. Šta da uradim? Da tražimo plaćene ubojice da ubijaju, pa onda robija? Ne znam stvarno... Ovo je velika bruka i sramota. Jedino ovako veliki klubovi mogu da dođu do titule".

"Ne možempo ovako uspjeti, bez obzira o kome se radi. Uložite novac, napravite ekipu, ali ne možete da pobijedite. Jednostavno vam sudije ne daju, ma šta da kažem više... Sramota, nigdje veze", dodaje Husić.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

imladjo
Kad ti pravio cirkus protiv Krupe prosle godine tada ti je bio dobar???? Sram te bilo Husicu.
42 10
trzac
E bas seres da nema dalje. Frajer dobio cist crveni karton, start sa dvije noge, otvorenim djonovima, ne znam sta je mislio.
28 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi