Azoty u polufinalu, Prce ponovo briljirao

Bh. reprezentativac postigao osam golova

Azoty u polufinalu, Prce ponovo briljirao

A. Beganović

Rukometaši Azotyja, čije boje brani i bosanskohercegovački reprezentativac Nikola Prce plasirali su se u polufinale doigravanja poljskog rukometnog prvenstva.

Nakon što su u prvom susretu u gostima nadigrali Chrobry Glogow, Nikola Prce i društvo su i večeras pred svojim navijačima upisali pobjedu.

Slavio je Azoty rezultatom 33:30, a ponovo je sjajnu partiju pružio iskusni bosanskohercegovački reprezentativac. Prce je postigao osam golova, a u redovima pobjedničke ekipe od njega je efikasniji samo bio Maslowski sa 11 postignutih golova.

U polufinalu, koje se igra na tri pobjede, Azoty će snage odmjeriti sa Wislom Plock.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi