Azpilicueta: Nisam imao kontakt sa Chelseajem

Azpilicueta: Nisam imao kontakt sa Chelseajem

Cesar Azpilicueta, desni bek Marseillea, rekao je da nije imao kontakte sa Chelseajem, ali istakao je da bi razmislio ukoliko bi došla zvanična ponuda.

Azpilicueta se povezivao sa prelaskom na Stamford Bridge, a navodno Plavci su spremni ponuditi 12 miliona funti za 22-godišnjeg Španca.

"To su samo špekulacije. Nisam imao kontakt. Vezan sam ugovorom za Marseilleom do 2014. godine. Ukoliko me Chelsea želi moraju prvo razgovarati sa Marseilleom. Ukoliko dođe punuda, razmislit ću", rekao je Azpilicueta.

"Teže je nastupati za reprezentaciju ukoliko ne igrate u nekom većem klubu. Morate igrati za to u Barceloni ili Real Madridu. Međutim, osjećam se dobro u Marseilleu", dodao je 22-godišnji španski bek.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.