Nekadašnji fudbaler Mladosti ponovo u Premijer ligi? "Istina, zvali su me, zainteresovan sam"

Azur Mahmić govorio za SportSport.ba

Nekadašnji fudbaler Mladosti ponovo u Premijer ligi? "Istina, zvali su me, zainteresovan sam" · Saznajemo

E. Ganibegović

Fudbaler Mure Azur Mahmić (18) trebao bi se vratiti u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Naime, za ovog 192 cm visokog stopera zainteresovana je tuzlanska Sloboda, a interes ekipe s Tušnja u razgovoru za SportSport.ba potvrdio nam je i sam fudbaler.

"Istina je, zvali su me iz Slobode. Žele me, a ja sam isto zainteresovan. Sačekat ću još koji dan i odlučiti. Imam još neke ponude, pa vidjet ćemo, do mene je  gdje ću igrati ovih pola godine na posudbi. Najbitnije mi je da dođem u klub gdje ću da igram, odnosno da imam minutažu", rekao nam je Mahmić.

Podsjetimo, Mahmić je ljetos, nakon što je FK Mladost DK izbačen iz lige, besplatno napustio kakanjski klub i prešao u redove aktuelnog prvaka Slovenije, za koji još uvijek nije upisao niti jedan nastup u zvaničnim utakmicama.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mahmić je dijete zeničkog Čelika gdje je upisao dva nastupa u prvom timu, a pravu afirmaciju pružila mu je Mladost gdje je za godinu dana odigrao 29 utakmica i postao mladi reprezentativac BiH. Za U16, U17 i U19 selekcije upisao je ukupno sedam nastupa.

U Muri je, podsjetimo, bio zajedno s bh. napadačem Nardinom Mulahusejnovićem, a zanimljivo je da je prije nekoliko dana transfer u ovaj klub ozvaničio, upravo iz Slovode, Amar Beganović.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

velez mo
Sloboda izgleda hoce u borbu za Evropu,Obradovic i Mahmic pravi igraci
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti