Babangida na probi u Feyenoordu

Babangida na probi u Feyenoordu

Edmir Škorić

Nigerijski krilni igrač Haruna Babangida nalazi se u Rotterdamu na probi u holandskom Feynoordu. Tako će bivši igrač Barcelone imati priliku da zaradi ugovor tokom narednih nekoliko dana.

27-godišnjak je prošle sezone igrao za Kuban Krasnodar, a Babangida se sada vraća u zapadni dio Evrope, ovaj put u Rotterdam. Ipak, postavlja se pitanje hoće li Feyenoord biti u mogućnosti ponuditi Babagnidi ugovor, čak ako ovaj i pokaže svoj kvalitet.

Holandski klub je u financijskim problemima i morat će se riješiti nekoliko igrača, kako bi doveli nova pojačanja.

"On bi sigurno dosta toga dodao ovoj momčadi. Međutim, vjerovatno ga nećemo potpisati, osim ako nekoga ne prodamo", kazao je Feyenoordov trener Mario Been.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.