Babić: U Kakanj idemo pokušati osvojiti tri boda

Pomoćni trener Vezira

Babić: U Kakanj idemo pokušati osvojiti tri boda

Samir Mlaćo

Nogometni klub Travnik jučer je u okviru 18. kola Prve lige FBiH odmjerio snage sa Iskrom iz Bugojna i zasluženo slavio pobjedu rezultatom 3:0.

Ovom pobjedom su se Veziri upravo Iskri približili na četiri boda zaostatka, a svoj komentar dao je pomoćni trener Vezira Ilija Babić.

“Pobjeda protiv Iskre je potpuno zaslužena. Uprkos velikom pritisku, momci su odlično odgovorili zadacima i odigrali fantastičnu utakmicu. U toku cijele utakmice Iskra je imala samo jedan udarac na gol i to pokazuje našu nadmoć u ovom meču. Sada se okrećemo utakmici protiv Rudara iz Kaknja, moramo se dobro spremiti i pokušati osvojiti tri boda” izjavio je Ilija Babić.

U narednom kolu Travnik gostuje kod Rudara iz Kaknja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi