Bacca objasnio zašto je išao za vikend u Sevillu

Naljutio navijače Milana

Bacca objasnio zašto je išao za vikend u Sevillu

Endin Čaušević

Kolumbijski napadač Carlos Bacca propustio je prethodni meč Milana na gostovanju protiv Empolija zbog problema sa povredom.

Bacca je povredu zadobio na meču protiv Intera. Iako nije bio u konkurenciji za utakmicu s Empolijem ovaj napadač uspio je naljutiti navijače Milana. Naime, Bacca je dobio nekoliko dana slobodno te je odlučio otputovati u Španiju gdje je pratio meč Seville i Valencije.

Navijači Milana nakon meča poručili su Bacci da su bijesni na njega jer nije smio gledati nekadašnji klub. Montella je nakon toga izjavio da je Kolumbijac dobio dozvolu od njega i kluba, a Bacca je danas konačno objasnio zašto je išao u Sevillu.

"U Sevillu sam išao iz svojih privatnih razloga jer sam želio da vidim svoje prijatelje. Pratio sam rezultat Milana i bio sam uz svoje saigrače iako sam bio u Španiji. Imam sjajne uspomene iz Seville, ovdje sam stekao prave prijatelje i sjajno vidjeti ih ponovo", rekao je Bacca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi