Montella objasnio odlazak Bacce u Sevillu

Išao gledati nekadašnji klub

Montella objasnio odlazak Bacce u Sevillu

E. Čaušević

Fudbaleri Milana sinoć su slavili na gostovanju u Empoliju sa 4:1 u okviru 14. kola italijanske Serije A.

Rossoneri su sinoć igrali bez Carlosa Bacce koji će odsustvovati desetak dana zbog povrede. Ipak, navijači Milana bili su bijesni kada su vidjeli da je Bacca sinoć bio u Sevilli gdje je pratio svoj nekadašnji klub.

Nakon utakmice italijanski mediji imali su mnogo pitanja za Montellu, a glavno je bilo zašto je Bacca otišao u Sevillu. Trener Milana brzo je sve objasnio.

"Zbog povrede neće moći trenirati još nekoliko dana i bio je slobodan da ide gdje hoće. Pitao je mene i klub da li može otići u Sevillu kako bi posjetio nekadašnje saigrače i dobio je dozvolu. Ne treba praviti skandal oko toga jer sigurno bez moje dozvole ne bi otišao u Sevillu", rekao je Montella.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi