Bacca otkrio kako mu je propao transfer iz Milana

Propao mu transfer u PSG

Bacca otkrio kako mu je propao transfer iz Milana

Endin Čaušević

Napadač Milana, Carlos Bacca, ovog ljeta bio je na korak od odlaska iz italijanskog kluba.

Bacca je prošle godine iz Seville stigao u Milan, te je u prvoj sezoni u dresu Rossonera bio jedan od najboljih igrača ove ekipe. Nakon samo jedne sezone u Milanu činilo se da će Kolumbijac svoju karijeru nastaviti u nekom drugom klubu.

Ipak, iako je imao nekoliko bogatih ponuda na kraju je Bacca morao ostati u Milanu. Kolumbijac je za italijanske medije potvrdio da je imao ponudu PSG, te da je bio na korak od prelaska u Pariz.

"Istina je da sam imao ponuud PSG-a. Moj agent je sve dogovorio sa klubom, ali na kraju je sve propalo. Nisu me mogli dovesti jer nisu više imali pravo da prijavljuju strane igrače. Čestitam im što su izabrali Emeryja za novog trenera, on je sjajan stručnjak i znam da je dao sve od sebe da me dovede u PSG", rekao je Bacca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti