Čekićari mu nude sve, ali Bacca čeka poziv iz Pariza
Foto: EPA

Kolumbijac čeka PSG

Čekićari mu nude sve, ali Bacca čeka poziv iz Pariza

Midhat Šljivak

Kolumbijski napadač Carlos Bacca vjerovatno će do kraja prelaznog roka napustiti Milan.

Rossoneri su se odlučili na prodaju 29-godišnjeg napadača, a najveće izglede za njegovo dovođenje ima londonski West Ham.

Čekićari već dugo žele Kolumbijca. Milan je prihvatio ponudu engleskog tima, Bacci je ponuđena plata od pet miliona eura godišnje, što je i on prihvatio.

Međutim, Kolumbijac još čeka. Postoji i interes francuskog prvaka PSG-a kojem treba vrhunski napadač, pa Bacca za sada 'kupuje vrijeme', ali i nervira čelnike West Hama.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Konačan rasplet potencijalnog transfera ovog fudbalera mogao bi se desiti tek u finišu prelaznog roka, ali izvjesno je da će on napustiti San Siro, gdje je došao prošlog ljeta iz Seville.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti