Bacca pravi spektakularan transfer
Foto: EPA

Barcelona želi Baccu

Bacca pravi spektakularan transfer

Midhat Šljivak

Carlos Bacca mogao bi u januaru napraviti posve neočekivan i spektakularan transfer.

Kako navode španski mediji, ekipa Barcelone zainteresovana je za usluge kolumbijskom napadača i pokušaće ga dovesti u janaurskom prelaznom roku.

U Barceloni nisu zadovoljni Pacom Alcacerom. Iako je plaćen 30 miliona eura, još uvijek nije postigao gol, pa Barca traži druga rješenja.

Bacca je navodno prva opcija za Barcu. Oni ga žele dovesti i biće veoma interesantno vidjeti šta će se dešavati u ovom slučaju.

Kolumbijski napadač je ove sezone odigrao 13 utakmica za Rossonere i postigao je šest pogodaka, ali konstantno se povezuje s odlaskom iz kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije