Bačinovića žele Liverpool i Chelsea

Još jedan sjajan igrač kojeg smo izgubili

Bačinovića žele Liverpool i Chelsea

Prema pisanju talijanskih medija, Liverpool i Chelesa žele dovesti u svoje redove veznjaka Palerma, Armina Bačinovića, a njegova vrijednost se procjenjuje na 12 miliona funti.

21-godišnji Bosanac koji igra za reprezentaciju Slovenije privlači interes mnogih europskih velikana, zbog impresivnih igara u dresu sicilijanskog kluba.

Bačinović je u Palermo došao iz Maribora na početku sezone u paketu sa Josipom Iličićem za oko 2.5 miliona funti, a njegova cijena je već narasla na velikih 12 miliona funti.

Osim dva engleska giganta, igre 21-godišnjeg veznjaka prati i Milan, ali kako navode talijanski mediji najbliži je  prelasku u Premiership.

Bačinović je rođen u Doboju, no on je za nas završena priča. Naime, prošle godine u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo debitovao je za A reprezentaciju Slovenije protiv San Marina, te su tako nestale sve  šanse da ovaj mladić zaigra za naš nacionalni tim, iako je imao tu želju.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.