Badji: Nismo u zatvoru, ovdje nije Alcatraz, ovdje dobro

Badji: Nismo u zatvoru, ovdje nije Alcatraz, ovdje dobro

E. Škorić

Izuzetno dobra atmosfera vlada među igračima FK Tuzla City, a pozitivnu energiju Badji Badara i Ajdin Nukić širili su i na druge putem javljanja uživo na Instagramu.

Badji je na svom Instagram profilu pokrenuo live i u društvu Nukića iz sobe komunicirao sa prijateljima, saigračima, fanovima... U jednom trenutku njegov saigrač se našalio kako se nalaze u zatvoru.

"Mi smo u zatvoru, to govori", tjerao je Nukić Badjija, koji je uporno odbijao prihvatiti šalu.

"Ne, ja nisam u zatvoru", simpatično je odgovorio Badji. "Ovjde nije Alcatraz, ovdje dobro", dodao je napadač Tuzle.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Live je trajao poprilično dugo, a zaključak je da se Senegalac jako dobro uklopio i da je već naučio bosanski jezik. Doduše, već šest godina je na ovim prostorima. Bio je u Hrvatskoj, Srbiji, a u BiH je od 2020. godine, Prvo je kratko bio u Zvijezdi, a zatim je prešao u Tuzlu.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

sport1
Dobro se snalazi, svaka mu cast... Sportski pozdrav
3 0
_admirr.x
lude glavee hahaha
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi