Badžak: Imamo još nekih pozitivih iznenađenja i za navijače i za vas novinare

Doskorašnji v.d. predsjednika UO FK Željezničar

Badžak: Imamo još nekih pozitivih iznenađenja i za navijače i za vas novinare

Na današnjoj sjednici Skupštine FK Željezničar izabran je novi predsjednik kluba. To je Admir Džubur.

Pred samu sjednicu kratko smo razgovarali sa Jasminom Badžakom, koji je od prošle sjednice bio na poziciji vršioca dužnosti predsjednika FK Željezničar.

"Vidite, mi sada imamo novo rješenje. Bićete obavješteni nakon skupštine. Danas ćete i zvanično imati novog predsjednika FK Željezničar", najavio je Badžak ono što se uskoro i obistinilo.

"Biće po kraćoj proceduri, mislim da smo se već dogovorili, da je sve transparentno i jasno. Ovih 15 dana smo potrošili na konkretne stvari i mislim da ćemo izvesti Želju na pravi put", nastavio je Badžak, koji je potom prokomentarisao i situaciju Mirsada Šiljka.

"Mislim da to danas nije tema. Danas je tema da se klub može zvanično početi baviti pravim stvarima. Ja u funkciji vršioca dužnosti nisam mogao raditi kompletno u funkciji kluba. Danas je u interesu da se zvanično imenuje predsjednik i da on počne sa radom."

Pojavile su se informacije da je račun kluba blokiran.

"Račun će biti odblokiran u ponedjeljak. Tu smo isto naišli na određene probleme u pojedinim institucijama. Jer funkcija vršioca dužnosti nije kompletna za određene institucije, banke i tu smo zaista imali ogromnih problema. Imenovanjem novog predsjednika račun će biti deblokiran u roku od 24 sata", istakao je Badžak.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Polako se slažu kockice kada je ekipa u pitanju. Da li će sve biti spremno za početak sezone?

"Više nego spremno. Imamo još nekih pozitivnih iznenađenja i za vas novinare i za navijače i mislim da će to sve biti jako dobro."

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Plavi21
Hajdeeeee ljoŽeeeeeee
0 5
Grohot
jedva ja cekam da cujem
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi