Osim stigao na Skupštinu: Imao sam mirnog vozača koji je sušta suprotnost od onog što je na terenu

Nastavljena sjednica Plavih

Osim stigao na Skupštinu: Imao sam mirnog vozača koji je sušta suprotnost od onog što je na terenu

Endin Čaušević

Sjednica Skupštine FK Željezničar nastavljena je danas na Mašinskom fakultetu u Sarajevu.

Skupština Plavih počela je još prije dvije sedmice, ali tada nakon više od šest sati nisu uspjeli da donesu one najbitnije odluke, te je odlučeno da se ista nastavi danas.

Na sjednicu su iz Livna stigli trener ovog tima Amar Osim i kapiten Sulejman Krpić koji će se odmah nakon završetka vratiti pripremama svog tima za novu sezonu.

Osim je za SportSport.ba pred početak sjednice izjavio da očekuje da odluke budu donesene danas, te da se nada da ista neće trajati kao što je to bio slučaj prije dvije sedmice.

"Nas su pozvali da dođemo Krpića i mene, jer je kvorum bio upitan što je normalno na ovo doba godine. Mislim da ćemo neke stvari riješiti danas i nadam se da nećemo ostati šest sati kao zadnji put jer se moramo vratiti u Livno jer imamo utakmicu i pripreme", rekao je Osim i dodao.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Kako je prošao put? Pa, mirno imao sam dobrog vozača koji jako lagano vozi što je sušta suprotnost od onog što na terenu pokazuje. Sve ide kako treba i nema povrijeđenih. Imamo dobre uslove, teren je malo lošiji, ali sve je ok".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bistrik87
7.200.000 osnovni dug FK Zeljeznicara
6 0
Dino69
Povedi nas Amare ???
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi