Bahata reakcija Bendtnera nakon gola

Lord se ne mijenja

Bahata reakcija Bendtnera nakon gola

Danski fudbaler Nicklas Bendtner očito se ne trudi riješiti reputacije jednog od najbahatijih fudbalera. 

U prošlosti od Bendtnera je zvijezdu pokušao napraviti Arsene Wenger koji ga je kao tinejdžera doveo u Arsenal, međutim brojni ispadi na terenu i izvan njega rezultirali su time da i francuski trener digne ruke od njega. 

U međuvremenu Bendtner je svoju karijeru pokušao oživjeti u Juventusu, Sunderlandu, Wolfsburgu, Nottingham Forestu, da bi u martu potpisao za ugledni norveški klub Rosenborg. Sudeći prema statistici, u ovom klubu mu prilično dobro ide, jer je na 17 odigranih utakmica postigao osam pogodaka, a posljednja dva su bila su u mreži Kristiansunda ovog vikenda. 

Prvi je zabio s bijele tačke, a drugi iz igre i to nakon što mu se odbila jedna lopta nakon udarca saigrača. I umjesto da proslavi gol, Bendtner je prvo prigovorio saigraču zašto mu odmah nije dodao, te tako bahatom reakcijom pokvario cjelokupan dojam. 



Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi