Bahatosti nema kraja: Helikopterom sletio na teren

Kako bi stigao na utakmicu svog kluba

Bahatosti nema kraja: Helikopterom sletio na teren

Vlasnik engleskog premierligaša Leicester Cityja Tajlanđanin Vichai Srivaddhanaprabha svoju moć očito je želio dokazati još jednom, pa je neposredno pred utakmicu 14. kola Premiershipa između njegovog kluba i Liverpoola helikopterom sletio na travnjak stadiona King Power.

Očito je vlasnik kluba bio u velikim poslovima, ali duel svog tima sa velikim Redsima nikako nije želio da propusti. 

Bogati milijarder sa Tajlanda je odlučio da ne propusti poslovni sastanak, ali ni meč svog tima. Zbog toga je odlučio da u posljednjem trenutku helikopterom dođe i prisustvuje utakmici. Popularne Lisice su na kraju poražene sa 3:1, a bahati gazda teško da je mogao biti zadovoljan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.