Bajević čestitao igračima, ali priznao: Razočarani smo!

Prva reakcija

Bajević čestitao igračima, ali priznao: Razočarani smo!

E. Škorić

Selektor BiH Dušan Bajević je u prvoj reakciji za Novu BH govorio o porazu od Sjeverne Irske.

Zmajevi su u teškoj utakmici koja je trajala više od 120 minuta ispali na penale, zbog čega je selektor Bajević jako utučen.

"Razočarenje što nismo prošli. Dali smo sve što smo mogli. Igralo se otvoreno, bilo je šansi, možda je moglo biti više golova. Sada se vidi da igrači koji nisu prošli pripreme nisu mogli izdržati do kraja. Ja igračima zaista čestitam s obzirom koliko su bili umorni. Nastavljamo dalje. Imamo ove druge dvije utakmice i pokušat ćemo da odigramo što bolje. Jedne igrače ćemo odmoriti, drugi će dobiti šansu, pa ćemo vidjeti. Teško nam je ovo svima palo", rekao je Bajević za Novu BH, dodavši:

"Tako je to. Neke stvari se nekada dešavaju. Žalimo za tim, ali šta se može".

Top Komentari

Matic
Je li ovo vrapcicki seljacic rece da idemo u nove pobjede? hahahaha. Tjerajte ovo staro magare nazad u selo vrapcici i takozvani velez kojeg su prodali i pobjegli on i njemu slicni tzv velezovci.
6 19
Rajvosa2019
STIDITE se gospodo, stvarno se stidite svi redom od Selektora do igraca
15 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi