Bajević, Hadžibegić i Baković u UEFA

Bajević, Hadžibegić i Baković u UEFA

Dušan Bajević, Faruk Hadžibegić i Jasmin Baković imenovani su u radna tijela Evropske fudbalske federacije (UEFA).

Ambasadori bh. fudbala i legedne ovog sporta sa ovih prostora, Dušan Bajević i Faruk Hadžibegić, te generalni sekretar Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine Jasmin Baković, nagrađeni su za trud prilikom skidanja sankcija UEFA i FIFA, te im je odato priznanje imenovanjem u komitete UEFA.

Tako će Bajević u narednom periodu vršiti funkciju potpredsjednika Komiteta za razvoj i tehničku pomoć UEFA, Hadžibegić je postao član Fudbalskog komiteta UEFA, dok će Baković obavljati funkciju u Komitetu za ženski fudbal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.