12

Komentari (12)

roki-rokic
Sprdjne od spiska.Samo me cudi da je i Bajevic pristao da bude marioneta i da samo spisak procita koji mu se napise.Kakav bolan Rahmanovic,Kojevski,Sabanadzovic,Duljevic,Zukanovic,Loncar itd.Gje su Demirovic,Hotic,Vrancic. Stilic moze predavanje da drzi o nogometnoj igri ovim koji su na spisku iz veznog reda.
K79
Upravo tako isti spisak kao sto je bio i kod prosineckog jos ako bude igro u istoj formaciji 343 a najvjerojatnije da hoce to ce da bude isto sranje samo drugo pakovanje al et nadam se da griješim !
mirza24
Svaka cast najkorektniji i najbolji komentar . Doveli su tu Bajevica kao figuru sprdaju se sa njim a vidi pomocnika haha musa , cviko , custevic ma daj ljudi bruka do bruke
ALMIN1111
Al dizete tog Stilica jarane , pa da je bolji od Rahmanovica dobio bi poziv
roki-rokic
Ne dizem ja Stilica nego njegove igre i svako kose bar malo razumi u nogomet isto ce reci.Stilic da je zelio davati pinku ovim iz saveza i menagerima sad bi bio u rangu Dzdeka po popularnosti u repki.
tbra
Prelosa ekipa...
Deladela
Stila umjesto kjosevskog nema potrebe za cetvrtim golmanom.
realno_govoreci
Upravo tako. Koja je logika 4 golmana u rosteru
Adohordas
gdje sad ona budala Prosinecki sto misli daa u nasoj ligi nema kvaliteta za reprezentaciju...Ima dobrih igraca i uvijek ce ih biti.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.