Bajić asistent u pobjedi Duisburga

Berberović i Bajić odigrali cijeli susret

Bajić asistent u pobjedi Duisburga

Duisburg naših nekadašnjih reprezentativaca, Džemala Berberovića i Branimira Bajića, večeras je u okviru 15. kola 2. Bundeslige savladao na svom terenu Braunschweig sa 3:0, a kod posljendjeg gola asistent je bio iskusni bh. stoper.

Daniel Brosinski je doveo Duisburg u vodstvo u 11. minuti, a isti igrač je još jednom pogodio nakon nešto više od poal sata igre. Pred sami kraj susreta Zvonko Pamić na asistenciji Branimira Bajića postavio je konačnih 3:0.

Bajić je u ovom susretu igrao na poziciji zadnjeg veznog, a zajedno sa Berberovićem odigrao je svih 90 minuta ove utakmice. Oba igrača zaradila su po žuti karton.

U preostale večerašnje utakmice Munchen 1860 u gostima je sa 1:0 savladao Ingolstadt, dok je Paderborn na svom terenu pobijedio Karsluher sa 2:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije