Bajić i Berberović ostali bez trenera

Šašić dobio otkaz nakon poraza od Kiela

Bajić i Berberović ostali bez trenera

Nakon što je izgubio od Kiela u okviru šesnaestine finala DFB Pokala, Duisburg je otpustio trenera Milana Šašića, piše njemački Bild.

Šašić je vrlo loše počeo u 2. Bundesligi. Duisburg se nalazi na 14. mjestu nakon 12 kola, a sinoćnji poraz od četveroligaša u okviru DFB Pokala bio je koban.

Hrvatski stručnjak imao je ugovor do 2013. godine, ali on je okončan dosta ranije. Tako da je tim naših Branimira Bajića i Džemala Berberovića u potrazi za novim trenerom. Do daljnjeg ekipu će viditi Oliver Reck, dosadašnji trener golmana.

Podsjetimo, Dusiburg je prošle sezone došao do finala Kupa Njemačke, međutim ove sezone u tom takmičenju oprostio se već u šesnaestini finala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.