Bajić i Hodžić na Baždarevićevom spisku?

Sutra zvanični spisak reprezentacije BiH

Bajić i Hodžić na Baždarevićevom spisku?

Reprezentacija Bosne i Hercegovine će u narednim sedmicama odigrati prijateljsku utakmicu protiv Španije, te nastupiti na Kirin Kupu u Japanu.

Selektor Mehmed Baždarević će sutra saopštiti zvanični spisak fudbalera na koje će računati na narednom okupljanju. Već su poznata mnoga imena koja će se naći na njemu, a svoje mjesto u reprezentaciji će najvjerovatnije zauzeti napadači Armin Hodžić i Riad Bajić.

Oba napadača iza sebe imaju sjajne sezone. Hodžić je sa Dinamom osvojio duplu krunu u Hrvatskoj i u HNL-u je postigao 13 golova, dok je Bajić sa Konyasporom završio na trećoj poziciji u Superligi što je najbolji plasman ovog tima u njegovoj historiji. Bivši napadač Željezničara je u uspjehu svog kluba učestvovao sa pet postignutih pogodaka.

Podsjetimo, meč sa Španijom je na rasporedu 29. maja, dok se turnir u Japanu igra od 3. do 8. juna, a rival našoj selekciji u polufinalu je selekcija Danske. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi