Bajić: Konyaspor, hvala za sve

Oproštajna poruka

Bajić: Konyaspor, hvala za sve

Bh. napadač Riad Bajić je na Instagramu napisao oproštajnu poruku za Konyaspor, klub koji napušta nakon dvije godine.

Bajić je u Konyju stigao 2015. godine iz Željezničara i u prethodne dvije sezone je izrastao u najboljeg igrača ovog tima s kojim je osvojio i Kup Turske, što je bio prvi trofej u historiji kluba.

Ovaj 23-godišnjak je u zeleno-bijelom dresu izgradio svoje ime i kao nagrada je došao transfer u Udinese, koji bi trebao biti ozvaničen u srijedu (sutra).

Malo nakon što je na zvaničnoj stranici Konyaspora objavljena vijest da će naš fudbaler karijeru nastaviti u Italiji, Riad Bajić se putem Instagrama oprostio od svog sada već bivšeg kluba.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"Klub, čelnici, grad i navijači ovog kluba su odigrali važnu ulogu u mom životu i karijeri. Bilo je i lijepih i loših trenutaka, ali pamtit ću samo one dobre. Konyasporu želim svu sreću u novoj sezoni, a navijačima što više sretnih trenutaka. Hvala vam za sve", napisao je Bajić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi